Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмартфонът с двойна предна камера HTC U11 EYEs излиза на 15 януари

Смартфонът с двойна предна камера HTC U11 EYEs излиза на 15 януари

1309
Написана от  nixanbal 12 януари 2018
Смартфонът с двойна предна камера HTC U11 EYEs излиза на 15 януари

HTC обяви официално, че на 15 януари ще представи нов смартфон, като според слуховете това е HTC U11 EYEs. Смартфонът сега беше разкрит в детайли от @evleaks, който показа двойната предна камера на апарата в няколко изображения.

HTC U11 EYEs ще предлага голям 6" SuperLCD3 дисплей с резолюция 1080х2160 пиксела и сравнително тънки рамки, ще се базира на чипсета от среден клас Snapdragon 652, допълнен от 4 GB RAM, 64 GB вградена памет + microSD слот. 

Смартфонът ще има сензори в металната си рамка и с функцията Edge Sense ще позволява така да се стартират приложения или различни команди. 

U11 EYEs ще има една основна, но две предни камери. Засега не се посочват детайли за сензорите. 

HTC U11 EYEs

Апаратът ще предлага 3930 mAh батерия и USB Type-C порт, както и IP67 защита от прах и вода. Посочва се, че HTC U11 EYEs ще излезе със стария Android Nougat, но това явно е новата мода при повечето производители. 

HTC U11 EYEs

Устройството ще бъде показано на 15 януари, като все още не е ясно дали и кога ще го видим в Европа. Изображенията по-скоро подсказват, че премиерата сега ще бъде с фокус върху азиатския пазар.

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer