Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмартфонът със сгъваем дисплей Huawei Mate X се появи 2 дни преди премиерата в Барселона

Смартфонът със сгъваем дисплей Huawei Mate X се появи 2 дни преди премиерата в Барселона

1743
Написана от  nixanbal 22 февруари 2019
Смартфонът със сгъваем дисплей Huawei Mate X се появи 2 дни преди премиерата в Барселона

Обявеното за 24 февруари събитие на Huawei вече подсказа, че ще ни представи първия смартфон със сгъваем дисплей на компанията, а днес за първи път имаме изображения на устройството. Кадърът изглежда е на огромен плакат с реклама на модела, който дава представа как ще изглежда той и как по-точно ще се сгъва екранът му. 

Големият дисплей на Mate X изглежда ще обхваща цялата му външна част - представете си го като двете корици на книга. Отваряйки тази книга смартфонът ще разкрива цялата площ на екрана си, за която обаче все още нямаме детайли колко е голяма и с каква резолюция. 

От постера става ясно още, че Huawei Mate X ще поддържа 5G - нещо, което също вече беше подсказано от производителя. 

Нямам търпение да видя устройството на живо и се надявам, че има финални бройки, които да разцъкаме на MWC 2019 след 2 дни. Очаквайте в nixanbal.com отразяване на премиерата от мястото на събитието!

Източник

Припомням ви, че само преди 2 дни Samsung представи своя смартфон със сгъваем дисплей, Galaxy Fold, при който обаче разгъващият се екран е отвътре. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer