Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмартфонът със сгъваем дисплей Huawei Mate X се появи 2 дни преди премиерата в Барселона

Смартфонът със сгъваем дисплей Huawei Mate X се появи 2 дни преди премиерата в Барселона

1627
Написана от  nixanbal 22 февруари 2019
Смартфонът със сгъваем дисплей Huawei Mate X се появи 2 дни преди премиерата в Барселона

Обявеното за 24 февруари събитие на Huawei вече подсказа, че ще ни представи първия смартфон със сгъваем дисплей на компанията, а днес за първи път имаме изображения на устройството. Кадърът изглежда е на огромен плакат с реклама на модела, който дава представа как ще изглежда той и как по-точно ще се сгъва екранът му. 

Големият дисплей на Mate X изглежда ще обхваща цялата му външна част - представете си го като двете корици на книга. Отваряйки тази книга смартфонът ще разкрива цялата площ на екрана си, за която обаче все още нямаме детайли колко е голяма и с каква резолюция. 

От постера става ясно още, че Huawei Mate X ще поддържа 5G - нещо, което също вече беше подсказано от производителя. 

Нямам търпение да видя устройството на живо и се надявам, че има финални бройки, които да разцъкаме на MWC 2019 след 2 дни. Очаквайте в nixanbal.com отразяване на премиерата от мястото на събитието!

Източник

Припомням ви, че само преди 2 дни Samsung представи своя смартфон със сгъваем дисплей, Galaxy Fold, при който обаче разгъващият се екран е отвътре. 

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer