Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниСмартфонът със сгъваем дисплей Motorola RAZR дефилира в нови изображения

Смартфонът със сгъваем дисплей Motorola RAZR дефилира в нови изображения

1466
Написана от  nixanbal 31 октомври 2019
Смартфонът със сгъваем дисплей Motorola RAZR дефилира в нови изображения

Motorola ще представи преродената версия на емблематичния си телефон RAZR на 13 ноември, а днес се появиха няколко нови изображения, разкриващи доста познат дизайн. Устройството, което ще бъде първият смартфон със сгъваем дисплей на компанията, изглежда ще предлага много сходна визия с тази на оригинала от 2004 г. Motorola RAZR V3. 

15 години по-късно притежаваната от Lenovo компания ще представи пред света смартфон с познат от миналото и култов за индустрията дизайн, променил категорията на мобилните телефони.

Целта на Motorola е с това устройство да направи Android смартфоните компактни, затова и 6.2-инчовият OLED дисплей ще се сгъва вертикално в устройство с дизайн тип мида. Иначе за апарата се очаква да се базира на чипсет от среден клас Snapdragon 710, 4/6 GB RAM, 128/256 GB вградена памет и 2730 mAh батерия. 

Motorola RAZR 2019

От изображенията тук изглежда, че новият RAZR няма да пропусне и външния си дисплей, който щял да има резолюция от 800х600 пиксела.

Новото по корпуса е елементът върху брадичката на смартфона, което може да е скенер за пръстови отпечатъци, бутон за отваряне на капачето или друго. 

Дали всичко това е вярно, ще разберем само след две седмици, когато ще се състои официалната премиера на дългоочаквания прероден Motorola RAZR.

ВИДЕО: "Вело Бургас" е още едно парче в пъзела на умния град

Знаете ли, че в Бургас е възможно да наемете велосипед с SMS, след което местоположението на колелото винаги може да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer