Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниСмартфонът със сгъваем дисплей Motorola RAZR излиза в Европа през декември за 1500 евро

Смартфонът със сгъваем дисплей Motorola RAZR излиза в Европа през декември за 1500 евро

3790
Написана от  nixanbal 21 август 2019
Смартфонът със сгъваем дисплей Motorola RAZR излиза в Европа през декември за 1500 евро

От доста време насам се говори за завръщането на бранда RAZR под формата на смартфон със сгъваем дисплей, но в последните месеци слуховете около него затихнаха. Сайтът letsgodigital.org обаче днес публикува информация за пазарната премиера на устройството, като според източника им новият Motorola RAZR ще се появи в Европа през декември или януари на цена 1500 евро. 

Потвърждава се, че целта на Motorola ще бъде не да използва технологията за сгъваем дисплей, за да създаде смартфон и таблет в едно, а по-скоро да предложи телефон с още по-компактен корпус.

Освен това компанията ще заложи на спецификации от среден клас, или поне такъв се очаква да бъде чипсетът на новия RAZR. 

Всичко това ще позволи устройството да бъде пуснато на по-ниска цена спрямо тази, на която очаквахме сгъваемите Samsung Galaxy Fold и Huawei Mate X, а именно - около 1500 евро. 

Motorola RAZR 2019

Източникът посочва, че RAZR ще бъде със сходен дизайн на този тук, създаден на база патент от сайта yankodesign.com. Това означава сгъваем вертикално дисплей и малък външен екран за известия и друга важна информация. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer