Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмартфонът със сгъваем дисплей Samsung Galaxy F може да се появи през март на премиум цена от $1770

Смартфонът със сгъваем дисплей Samsung Galaxy F може да се появи през март на премиум цена от $1770

2142
Написана от  nixanbal 12 ноември 2018
Смартфонът със сгъваем дисплей Samsung Galaxy F може да се появи през март на премиум цена от $1770

Samsung вече показаха отчасти как ще изглежда първият им смартфон със сгъваем дисплей, като беше официално обявено, че ще го видим на пазара през първата половина на 2019 г. Днес имаме нова порция информация от корейските медии, която разкрива името, цената и точния месец, в който можем да очакваме устройството. 

Както се говореше и преди време, името на модела с прегъващ се дисплей ще бъде Galaxy F. Апаратът ще бъде показан през март 2019 г. - само месец след премиерата на флагмана Galaxy S10.

Източникът също така посочва, че възможната цена за Galaxy F е $1770, което го поставя значително по-нагоре от всички останали смартфони на компанията досега. Казва се обаче, че цената все още не е финализирана. 

Samsung очаква да продаде поне 1 милион бройки от това устройство.

Припомням ви, че Galaxy F ще има 4.6" външен дисплей и 7.3" разгъващ се като книга вътрешен екран. Не се очаква моделът да поддържа 5G, но версия на Galaxy S10 - да. 

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer