НачалоНовиниСмартфоните Google Pixel започнаха да се появяват предпремиерно в сайтове на търговци и оператори

Смартфоните Google Pixel започнаха да се появяват предпремиерно в сайтове на търговци и оператори

2305
Написана от  nixanbal 03 октомври 2016
Смартфоните Google Pixel започнаха да се появяват предпремиерно в сайтове на търговци и оператори

Вече и без друго знаем почти всичко за новите смартфони Pixel на Google, но ден преди официалната си премиера устройствата започнаха масово да се появяват и в сайтовете на мобилни оператори и търговски вериги по цял свят. Не остана много скрито за представянето на 4-ти октомври, а ето и новата порция изображения и информация.

Кадрите са от Carphone Warehouse и канадския оператор Bell, като на тях ясно се вижда дизайнът на Pixel и по-големия Pixel XL от всеки ъгъл. 

nexus2cee-pixel-banner-728x400-1

Интересна е зоната около основната камера и скенера за пръстови отпечатъци на гърба. Тя е с огледална повърхност и или е предвидена, за да отличи дизайна на устройствата от iPhone поне малко, или Google има някакво по-интересно обяснение за нея. 

nexus2cee-pixelad-7-1

Очаквайте пълни детайли за устройствата на 4-ти октомври, когато се говори, че ще видим и още няколко интересни хардуерни премиери от Google. 

pixel-white

Ръководителят на проекта за електромобила на Apple напуска компанията

Оглавяващият проекта за електрическия автомобил на Apple Стив Задески напуска компанията. Това съобщи The Wall Street Journal, посочвайки, че решението…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer