Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмартфоните Moto G6 излизат в България от 21 май на цени от 399 лв.

Смартфоните Moto G6 излизат в България от 21 май на цени от 399 лв.

3223
Написана от  nixanbal 17 май 2018
Смартфоните Moto G6 излизат в България от 21 май на цени от 399 лв.

Motorola представи днес на събитие в София новите смартфони от серията G6, което включва Moto G6, Moto G6 Play и Moto G6 Plus, чието видео ревю можете да очаквате скоро в nixanbal.com. И трите модела ще бъдат на българския пазар от 21 май, като цените започват от 399 лв. без договор. 

От компанията обявиха, че от старта на G серията през 2013 г. досега продажбите от всички нейни представители прехвърлят 70 милиона броя. С помощта на новото поколение G6 очакванията са бройката да достигне 100 милиона. 

Идеята на новата серия Moto G6 е някои премиум характеристики да бъдат пренесени в по-достъпния ценови сегмент, като беше изведен и слоганът "Не е задължително добрите неща да струват скъпо". 

Moto G6

Moto G6 ще струва 499 лв. и ще се продава първоначално в големите вериги магазини за техника, във VIVACOM, а на по-късен етап вероятно и при другите оператори. 

Moto G6 Play ще се продава за 399 лв. и ще е наличен в Мтел, VIVACOM, а също и при големите магазини за техника. 

Moto G6 Plus е най-високо позиционираният модел и ще се продава за 599 лв., но за начало ще е зареден само при веригите за техника, не и при операторите. По-късно е възможно да го видим и при тях. 

Moto G6

Стартът на продажбите за всички е 21 май, а седмица-две по-късно излизат и новите модели от серията Moto E - Moto E5 и Moto E5 Plus. 

Умният транспорт - кръвоносната система на умния град

Време е за старта на проекта Умен град, за който ви разказах още преди няколко седмици. В него ще ви…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer