НачалоНовиниСмартфоните в серията Honor 20 ще имат "динамичен холографски дизайн", обяви компанията

Смартфоните в серията Honor 20 ще имат "динамичен холографски дизайн", обяви компанията

1391
Написана от  nixanbal 13 май 2019
Смартфоните в серията Honor 20 ще имат "динамичен холографски дизайн", обяви компанията

След седмица в Лондон ще се състои световната премиера на новите смартфони от серията Honor 20, за които днес от компанията пуснаха първа официална информация. Оказва се, че моделите Honor 20 ще имат чисто нова визия за задните си панели, която китайците описват като "динамичен холографски дизайн". 

Дъщерният бранд на Huawei потвърди официално, че на 21 май ще представи за първи път серия от три модела - Honor 20, Honor 20 Prо и Honor 20 Lite. 

За моделите в серията Honor 20 от компанията казват, че ще предлагат 6.26" All-view дисплей с 91.6% съотношение на екрана към лицевата част на корпуса, а в него ще има вградена селфи камера с диаметър 4.5 мм. Интересното е, че в прессъобщението се пояснява, че скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде върху дясната страна на алуминиевата рамка.

Говори се още за "извит екран", "L-образно позициониране на обективите на камерата", "по-голям размер на батерията" и "слой против пръстови отпечатъци".

Honor-20-Pro

Водещ акцент от външния вид на тези устройства ще бъде новият "многоизмерен динамичен холографски дизайн", за който Honor споделя, че е направен чрез двуетапен процес и технология Triple 3D Mesh. В дълбочинния слой са вградени милиони миниатюрни призми, които приличат на парченца диаманти. Той е комбиниран с две други повърхности: стъклен слой и слой, покрит с цветовете на моделите Honor 20.

E, вече видяхме изображения на моделите Honor 20, но тепърва предстои да се срещнем с тях и на живо. 

Очаквайте снимки и видео от мястото на събитието на 21 май!

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer