Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСнимки на Sony Xperia XZ Premium в Luminous Chrome и Deepsea Black

Снимки на Sony Xperia XZ Premium в Luminous Chrome и Deepsea Black

5243
Написана от  nixanbal 05 март 2017
Снимки на Sony Xperia XZ Premium в Luminous Chrome и Deepsea Black

На MWC 2017 тази седмица Sony представи новия си "премиум флагшип" модел Xperia XZ Premium, но не даде свободен достъп на журналистите до устройството. Вместо това апаратът беше затворен зад стъклена витрина и можеше да се снима само от разстояние. Аз за щастие успях да се добера до бройка от XZ Premium, която не работеше, но пък имах възможност да снимам, за да ви представя дизайна на устройството отблизо...

Тази година Sony създаде топмодела си изцяло от метал и стъкло. Рамката на Xperia XZ Premium е метална (няма вече пластмасови ръбчета), а отпред и отзад има стъклени панели със защита Gorilla Glass 5. 

Sony XPERIA XZ Premium @ nixanbal

При първата си среща с модела имах усещане за някакъв хай-енд аудио продукт, не толкова за смартфон. Горната част с леко скосени страни сякаш създава тази илюзия, а и цветът "Luminous Chrome" допълва усещането. 

Sony XPERIA XZ Premium @ nixanbal

При черната версия остават много видими отпечатъци, но дори да игнорираме този проблем - винаги бих избрал сребристия/огледален модел. Харесвам този вид още от Z5 Premium. 

Sony XPERIA XZ Premium @ nixanbal

Засега толкова - ще мога да споделя повече впечатления от Xperia XZ Premium, щом получа финална бройка за ревю. Надявам се час по-скоро такава да се появи у нас, за да тестваме и новата камера със собствена оперативна памет, която въвежда някои нови екстри. 

За съжаление ще трябва да почакаме до официалното пускане на смартфона на пазара - очаква се чак към края на май. А това не е ОК. 

Sony XPERIA XZ Premium @ nixanbal

А дотогава - вижте какво разказа Димитър Малчев от Sony Mobile България във видео интервюто ми на MWC 2017, както и галерията с още снимки отдолу...

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer