Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСнимките от тийзър кампанията за Huawei P30 не са заснети с телефона

Снимките от тийзър кампанията за Huawei P30 не са заснети с телефона

1523
Написана от  nixanbal 11 март 2019
Снимките от тийзър кампанията за Huawei P30 не са заснети с телефона

В последните дни, както онлайн, така и офлайн тече сериозна тийзър кампания, с която Huawei подгрява феновете за предстоящата премиера на новите им флагмани от серията P30. В няколко изображения виждаме снимки със сериозен зуум, за които се предполагаше, че показват как ще приближава камерата на новите смартфони. Оказа се, че кадрите всъщност са заснети с фотоапарат. 

Huawei

източник - цък

Информацията споделя сайтът gadgetmatch.com, цитиран от gsmarena.com, където са публикувани част от оригиналните снимки в кампанията на Huawei за P30, заснети преди години не с мобилен телефон, а от фотографи с професионален фотоапарат.

Huawei

В своите тийзъри производителят цели да демонстрира колко сериозно приближение без загуба в качеството ще предлагат новите му камерафони, но се оказва, че този зуум в изображенията не е постигнат със смартфон, както и самите снимки. В подобни случаи обикновено се посочва, че кадрите са само с илюстративна цел. 

Huawei

източник - цък

Това не е първият случай, в който потребителите се подвеждат, че споделени от производител на смартфони снимки са заснети с негово устройство и в миналото многократно е имало мини скандали около сходни кампании на различни вендори.

Huawei

Да се надяваме все пак, че дори да не е бил на място при изригването на вулкан в Индонезия новият P30 на Huawei ще има вълнуваща камера с нови постижения при приближението без загуба в качеството. 

Още такива изображения от кампанията на P30 можете да видите в китайската социална мрежа Weibo, споделени в профила на шефа на Huawei Ричард Ю - цък

Премиера на VW T-Cross + фоторазходка с Huawei P30 Pro

На специално събитие вчера вечерта в София Volkswagen представи за първи път в България новия си компактен SUV - модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer