Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСнимките от тийзър кампанията за Huawei P30 не са заснети с телефона

Снимките от тийзър кампанията за Huawei P30 не са заснети с телефона

1225
Написана от  nixanbal 11 март 2019
Снимките от тийзър кампанията за Huawei P30 не са заснети с телефона

В последните дни, както онлайн, така и офлайн тече сериозна тийзър кампания, с която Huawei подгрява феновете за предстоящата премиера на новите им флагмани от серията P30. В няколко изображения виждаме снимки със сериозен зуум, за които се предполагаше, че показват как ще приближава камерата на новите смартфони. Оказа се, че кадрите всъщност са заснети с фотоапарат. 

Huawei

източник - цък

Информацията споделя сайтът gadgetmatch.com, цитиран от gsmarena.com, където са публикувани част от оригиналните снимки в кампанията на Huawei за P30, заснети преди години не с мобилен телефон, а от фотографи с професионален фотоапарат.

Huawei

В своите тийзъри производителят цели да демонстрира колко сериозно приближение без загуба в качеството ще предлагат новите му камерафони, но се оказва, че този зуум в изображенията не е постигнат със смартфон, както и самите снимки. В подобни случаи обикновено се посочва, че кадрите са само с илюстративна цел. 

Huawei

източник - цък

Това не е първият случай, в който потребителите се подвеждат, че споделени от производител на смартфони снимки са заснети с негово устройство и в миналото многократно е имало мини скандали около сходни кампании на различни вендори.

Huawei

Да се надяваме все пак, че дори да не е бил на място при изригването на вулкан в Индонезия новият P30 на Huawei ще има вълнуваща камера с нови постижения при приближението без загуба в качеството. 

Още такива изображения от кампанията на P30 можете да видите в китайската социална мрежа Weibo, споделени в профила на шефа на Huawei Ричард Ю - цък

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer