Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSony запазва името Xperia Sola – какво ли се крие зад него?

Sony запазва името Xperia Sola – какво ли се крие зад него?

2098
Написана от  nixanbal 04 февруари 2012
Sony запазва името Xperia Sola – какво ли се крие зад него?

Преди време излезе информация, че Sony е подала документи за запазване на търговското име Xperia Ion и след това на CES компанията представи смартфон с това име. Преди няколко дни в категорията „мобилни телефони и аксесоари“ Sony са поискали да запазят и името Xperia Sola.

Дали става въпрос за нов смартфон, какъв ще бъде той и кога ще стъпи на пазара, все още не е ясно. Ако става дума за ново устройство обаче, едва ли Sony ще забави анонса му за по-късно от 26 февруари вечерта, когато е събитието на компанията, предшестващо Световния мобилен конгрес. С други думи мистерията около Xperia Sola (от испански „сама“) вероятно ще бъде разкрита след около три седмици.

На MWC 2012 очакваме Sony да покаже още смартфони, подвизаващи се под кодовите имена Kumquat, Nypon и Pepper. Разбира се, аз се надявам на още изненади! За всички тях ще научите в реално време, защото nixanbal.com ще бъде на Конгреса и тази година, за да го отрази на живо!

На живо от световната премиера на Honor View 20

Здравейте от френската столица, където тук, в Salle Pleyel, днес Honor представи новия си топмодел View 20. Смартфонът предлага топконфигурация,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer