НачалоНовиниSony Ericsson Xperia arc S и Xperia ray в България получават ъпдейт до Android 4.0

Sony Ericsson Xperia arc S и Xperia ray в България получават ъпдейт до Android 4.0

6288
Написана от  nixanbal 24 април 2012
Sony Ericsson Xperia arc S и Xperia ray в България получават ъпдейт до Android 4.0

Български потребители на Sony Ericsson Xperia arc S и Xperia ray вече съобщават, че са получили официалния ъпдейт до Android 4.0 на смартфоните си. Новината идва от Facebook страницата на Sony Mobile България, където собственици на машинките вече се похвалиха с инсталиран Ice Cream Sandwich.

Както обявиха по-рано от Sony, актуализацията на софтуера ще дойде първо за моделите Xperia ray и Xperia arc S, а хубавото е, че в България идва тъкмо навреме – ъпдейтът бе обещан за средата на месец април.

За да обновите Gingerbread на вашия Sony Ericsson, трябва да го свържете с РС-то и да използвате софтуера на компанията. Ъпдейт по въздуха няма да е наличен, казаха от Sony Mobile.

Заедно с тези два модела Xperia neo V също трябва да получи ъпдейт, ако въобще някой в България има такъв телефон. Следващата вълна ще бъде в края на месец май – началото на юни и ще засегне останалите смартфони Xperia от 2011 г. Странно е, че най-новият и най-висок клас смартфон Sony Xperia S ще получи Ice Cream Sandwich в края на юни.

Ето и новите екстри с ъпдейта до Android 4.0 за смартфоните Xperia...

Ако имате някой от моделите Xperia arc S, Xperia ray или Xperia neo V - споделете дали имате или нямате ъпдейт. Интересно е дали вълната е за всички устройства в страната.

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer