НачалоНовиниSony обяви фокусирано върху PlayStation 5 събитие за 4 юни

Sony обяви фокусирано върху PlayStation 5 събитие за 4 юни

717
Написана от  nixanbal 29 май 2020
Sony обяви фокусирано върху PlayStation 5 събитие за 4 юни

Sony обяви, че на 4 юни организира събитие, което ще бъде свързано с PlayStation 5. Това едва ли е денят, в който ще видим в пълния ѝ блясък новата игрова конзола на японците, но имаме обещание да можем да надникнем към някои от заглавията за нея. 

Sony всъщност обещава да ни покаже "бъдещето на игрите", като се очаква събитието да бъде малко повече от час и на него да видим не само някои нови заглавия за PlayStation 5, но и геймплей. 

Това би трябвало да е само едно от поредица събития с фокус върху новата игрова конзола на компанията, чиято пазарна премиера се очаква преди края на 2020 г., навреме за коледните празници. 

Sony PS5 DualSense

Припомням ви, че PlayStation 5 ще използва персонализиран 8-ядрен AMD Zen 2 процесор на 3.5 GHz, персонализиран графичен чип, базиран на AMD RDNA 2 и 825 GB SSD.

Sony все още не е показала самата конзола, но видяхме новия контролер за нея, който се нарича DualSense. 

Онлайн събитието е обявено за 4 юни от 1 часа следобяд по Американско тихоокеанско стандартно време (PST), което означава, ако сметките ми са правилни, че у нас ще може да се гледа на 5 юни от 23 часа. 

Каква е връзката между COVID-19, мобилните мрежи и 5G?

През последните седмици световната епидемия от новия коронавирус промени изцяло живота ни и оказа негативен ефект върху всяка сфера, включително…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer