НачалоНовиниSony потвърди, че планира нов дизайн за смартфоните Xperia през 2018 г.

Sony потвърди, че планира нов дизайн за смартфоните Xperia през 2018 г.

1774
Написана от  nixanbal 28 септември 2017
Sony потвърди, че планира нов дизайн за смартфоните Xperia през 2018 г.

Преди дни излезе информация, че Sony планира да промени дизайна на смартфоните си и през 2018-а да предложи модели Xperia с по-фини рамки на дисплея. Сега слухът беше потвърден от управляващия директор на Sony Индия, Кеничиро Хиби, който е признал пред местните медии, че се задава "ново поколение продукти" с "изцяло нов дизайн". 

Хиби е пояснил, че възприетият през 2013 г. OmniBalance дизайн ще продължи да съществува, докато има модели от серията X. Планираме да пуснем и ново поколение продукти и можете да очаквате изцяло нов дизайн от тези устройства, обещава той. 

Новият или новите модели с освежен дизайн се очакват "скоро", пише indianexpress.com. По-ранната информация гласеше, че този стил ще се нарича Mirai - от японската дума за "бъдеще". 

Това изявление подсказва, че Sony най-вероятно ще премине към нова визия за смартфоните Xperia още в началото на 2018 г., като премиерата може да се състои на MWC 2018 или дори още по-рано - на CES през януари. 

Sony Xperia XZ Premium има камера със собствена оперативна памет и снима видео при 960 к/с

Sony започна официалната част на Световния мобилен конгрес в Барселона с традиционната си ранна пресконференция, на която тази година представи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer