Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSony представи най-яката (буквално и преносно) SD карта памет в света

Sony представи най-яката (буквално и преносно) SD карта памет в света

4015
Написана от  nixanbal 28 август 2018
Sony представи най-яката (буквално и преносно) SD карта памет в света

Sony представи нов тип SD карти памет, които са не само най-бързите, но и най-здравите в света. Това означава, че представителите на тази нова серия SF-G TOUGH UHS-II SD мемори карти са със значително по-устойчив дизайн, издържащ на различни неблагоприятни условия и волни и неволни изтезания. 

Според Sony новата серия SF-G TOUGH е с ултра здрав дизайн, който издържа на огъване до 180N и изпускане от височина до 5 метра. Нещо повече - тези карти памет са с IPX8 рейтинг за защита от вода и с IP6X рейтинг за защита от прах.

TOUGH G128T 180711 copy

SD картите SF-G TOUGH са 18 пъти по-здрави от стандартната SD карта и имат първата в света монолитна структура и материали с висока степен на якост, което ги отличава от конвенционалните SD карти с тънка сглобка от 3 части.

TOUGH rear 180711

Колкото до бързината - обещава се най-високата скорост на запис в света до 299 MB/секунда. Картите поддържат и най-високия стандарт на видео скорост V90, с което са подходящи за запис на видео с висока разделителна способност. Скоростта на четене е до 300 MB/секунда. 

SF G32T T1 SYM

Серията SD карти памет SF-G TOUGH ще бъдат налични в капацитети от 32 GB, 64 GB и 128 GB, като излизат на пазара в Европа през октомври. 

Още детайли - цък.

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer