Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниSony също се отказва от MWC 2020, но ще представи смартфона си на 24 февруари

Sony също се отказва от MWC 2020, но ще представи смартфона си на 24 февруари

943
Написана от  nixanbal 10 февруари 2020
Sony също се отказва от MWC 2020, но ще представи смартфона си на 24 февруари

След като няколко от изложителите се отказаха от MWC 2020 заради коронавируса, днес и Sony обяви, че е взела това решение. Компанията обаче няма да промени плановете си за премиерата на новия или новите си смартфони Xperia. 

Японският производител по-рано обяви, че ще организира своята пресконференция традиционно в първия ден на MWC 2020, но днес стана ясно, че събитие няма да има, защото Sony се оттегля от изложението и изобщо няма да има щанд там. 

Насрочената премиера обаче остава, само че преминава онлайн и компанията обяви, че ще анонсира новите си устройства с живо излъчване в YouTube канала си https://www.youtube.com/user/sonyxperia.

Междувременно GSMA вчера вечерта обяви нови мерки за сигурност, като няма да допуска идващи от китайската провинция, в която се намира град Ухан, откъдето тръгна вирусът. Освен това пребивавалите наскоро в Китай ще трябва да докажат, че са били извън страната през последните най-малко 14 дни. 

Каква е връзката между COVID-19, мобилните мрежи и 5G?

През последните седмици световната епидемия от новия коронавирус промени изцяло живота ни и оказа негативен ефект върху всяка сфера, включително…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer