НачалоНовиниSony ще представи новите си смартфони Xperia на 14 април

Sony ще представи новите си смартфони Xperia на 14 април

610
Написана от  nixanbal 01 април 2021
Sony ще представи новите си смартфони Xperia на 14 април

Въпреки че е 1 април, телекомите и технологичните компании не се притесняват да правят важни анонси тъкмо днес. След новите тарифни планове на българските оператори, сега Sony обяви датата, на която планира да представи новите си смартфони Xperia. 

Събитието на Sony е насрочено за 14 април, като анонсът беше направен през официалните профили на компанията в социалните мрежи. Там не се посочва какви са конкретните модели, нито колко устройства ще видим, но според слуховете от последните месеци идват поне няколко.

Със сигурност водещият модел Xperia 1 III би трябвало да е акцентът на презентацията, а освен него може да видим трета версия на Xperia 5, както и ново издание на модела от среден клас Xperia 10. 

Това всъщност ще са първите смартфони на Sony за световния пазар за 2021 г., след като досега японците обявиха само Xperia Pro, но той е насочен към много тясна аудитория и е за избрани пазари, основно САЩ. 

OnePlus 9 Pro предлага 120 Hz LTPO дисплей и съвместно разработена с Hasselblad камера

OnePlus 9 Pro е новият флагман на китайската компания, който не само бележи следващото поколение премиум модели за нея, но…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer