НачалоНовиниSony SRS-NB10 е безжичен говорител огърлица за работещите от вкъщи

Sony SRS-NB10 е безжичен говорител огърлица за работещите от вкъщи

719
Написана от  nixanbal 07 юли 2021
Sony SRS-NB10 е безжичен говорител огърлица за работещите от вкъщи

Sony представи нов безжичен говорител, който изглежда като огърлица и може да играе ролята на хендсфри. Моделът Sony SRS-NB10 е насочен към работещите от вкъщи хора, като целта му е да ви държи във връзка, без да ви изолира от средата. 

Sony SRS-NB10 тежи 113 грама, поставя се на врата като огърлица и обещава "персонален звук", което означава, че с него можете да провеждате разговори, да се включвате в конферентни обаждания и да слушате музика, без да притеснявате останалите в стаята. 

Устройството използва технология за прецизно отделяне на гласа и два насочени микрофона, с които обещава чист и ясен звук. 

Sony SRS-NB10

Освен за разговори и слушане на музика в работното ежедневие, говорителят може да се използва и за връзка с телевизора.

Като част от дизайна е предвиден бутон за заглушаване на микрофона и Play/Call за пускане на музика и приемане на обаждания. Корпусът е с IPx4 защита от пръски вода, а лентата зад врата е гъвкава, така че да се напасне спрямо носещия я.

Sony SRS-NB10

(В официалното си съобщение с анонс на продукта Sony посочват, че защитата от пръски вода позволява да миете чиниите с NB10, което ме доведе до бурен смях и сълзи.)

Sony SRS-NB10

NB10 има 20 часа живот на батерията, а срещу 10 минути на зарядното (чрез USB C кабел) получава 1 час време на ползване. Поддържа се едновременна връзка с две устройства

Sony ще предлага SRS-NB10 от септември на цена от $150 в цветовете светлосиво и черно.

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer