НачалоНовиниSony ST27i Lotus ще има WVGA екран и двуядрен процесор на 1 GHz

Sony ST27i Lotus ще има WVGA екран и двуядрен процесор на 1 GHz

1917
Написана от  nixanbal 14 май 2012
Sony ST27i Lotus ще има WVGA екран и двуядрен процесор на 1 GHz

Портфолиото на Sony Mobile за 2012 г. не е тайна за никого като кодови имена и ценови категории на моделите, а днес излезе информация за още един от редицата. Sony ST27i/ST27a Lotus се появи неофициално, разкривайки само бегло спецификациите си, но премиерата му не е далеч, така че детайлите са достатъчни да ни подгреят за нея.

Смартфонът ще върви под Android, макар че все още се спекулира дали под 2.3 или ще излезе директно под Ice Cream Sandwich. Бих заложил на второто, тъй като ъпдейтите за стари модели вече започнаха и противното би било смешно.

Иначе Sony ST27i Lotus (ST27a вероятно е американската версия) ще има WVGA екран с неясен диагонал, двуядрен процесор на 1 GHz (ST-Ericsson NovaThor U8500), както и графичен чип Mali-400MP. Очаква се устройството да наподобява като хардуер Xperia U, а каква ще е съществената разлика – предстои да разберем.

Има предположения, че това може да е наследникът на водоустойчивия Xperia active, който има индекс ST17i.

Като цена Sony Lotus ще е позициониран малко над Xperia U – ще струва около 277 евро. Възможно е да го видим още до края на месеца, а премиерата на пазара не би трябвало да е по-далеч от два месеца.

Huawei Mate X е първият 5G смартфон със сгъваем OLED дисплей

Както обеща преди няколко дни Huawei отбеляза присъствието си на Световния мобилен конгрес с голяма премиера. Всъщност няколко, но най-вълнуващото…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer