НачалоНовиниSony Tapioca ще бъде евтин дроид с 3.2” дисплей

Sony Tapioca ще бъде евтин дроид с 3.2” дисплей

1871
Написана от  nixanbal 27 януари 2012
Sony Tapioca ще бъде евтин дроид с 3.2” дисплей

Ако Sony не запълни дупките и информацията продължи да излиза от компанията, скоро няма да има тайни за нито един от бъдещите й смартфони. След като вече имаме подробности за Kumquat, Nypon и Pepper, днес се появиха детайли около Sony Tapioca – модел от нисък клас, който ще излезе на пазара през месец юли.

Sony Tapioca ще разполага с 3.2“ дисплей с HVGA резолюция (320х480 пиксела), ще има скромна 3.2 МР камера, 4 GB вградена памет, както и 800 MHz процесор, разбира се, едноядрен. Изтекла по-рано информация вече показва, че Tapioca ще излезе на пазара през юли, но въпреки това смартфонът няма да върви под най-новата версия Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

С тези екстри на модел от по-нисък клас и очакваната цена от 146 евро Sony Tapioca може да се окаже добро попадение за японския производител. Остава въпросът кога ще видим официалната му премиера.

Huawei Mate X е първият 5G смартфон със сгъваем OLED дисплей

Както обеща преди няколко дни Huawei отбеляза присъствието си на Световния мобилен конгрес с голяма премиера. Всъщност няколко, но най-вълнуващото…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer