НачалоНовиниSony WF-1000XM3 са компактни безжични слушалки с още по-добра изолация на околния шум

Sony WF-1000XM3 са компактни безжични слушалки с още по-добра изолация на околния шум

2625
Написана от  nixanbal 05 юли 2019
Sony WF-1000XM3 са компактни безжични слушалки с още по-добра изолация на околния шум

Sony представи второто поколение на компактните си напълно безжични слушалки WF-1000MX3, които идват с подобрения по всички параграфи, начело с още по-качествена технология за изолация на шума - нещо, което е характерна черта за серията. 

Sony WF-1000MX3 използват чип HD Noise Cancelling Processor QN1e и технология Dual Noise Sensor с два микрофона, които осигуряват високо ниво на шумопотискане, гарантирайки, че поставяйки ги в ушите си ще чувате единствено музиката и никакви околни звуци.

WF-1000XM3 B case with hand-Large

Въпросният процесор за изолация на околния шум е и по-енергоефективен, като слушалките предлагат по-добър живот на батерията спрямо първото поколение. 6 часа нонстоп слушане с включена технология за шумопотискане + 18 допълнителни часа заряд в кутийката за съхранение (общо 24 часа далеч от зарядното). Ако шумопотискането не е включено, животът им е общо 32 часа. Технология за бързо зареждане осигурява 90 минути време за слушане за 10 минути.

WF-1000XM3 QuickAttention-Large

По отношение качеството на звука Sony WF-1000MX3 поддържат 24-битово аудио и едновременно предаване на звука през Bluetooth към двете слушалки, вместо първо към едната и от нея към втората. 

WF-1000XM3 SuppliedItems

Слушалките идват и с функцията Quick Attention, позната от по-големите модели на Sony, която позволява с докосване на пръст върху едната тапа да спрете музиката и да чуете важно известие по уредбата на летището или да размените две думи с човека на касата. Wearing Detection разпознава, когато извадите едната слушалка и спира музиката на пауза, а освен това е възможно управление на музиката с докосване.

WF-1000XM3 S MagnetHoldingChargingCase-Large

Повече ще ви разкажа за Sony WF-1000MX3 в близките дни, когато се очаква да пристигне и бройка за ревю.

Sony WF-1000MX3

Слушалките скоро ще са на българския пазар, като стартовата цена е около 499 лв. 

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer