НачалоНовиниSony WF-XB700 са по-достъпни безжични слушалки с функцията EXTRA BASS

Sony WF-XB700 са по-достъпни безжични слушалки с функцията EXTRA BASS

1606
Написана от  nixanbal 01 април 2020
Sony WF-XB700 са по-достъпни безжични слушалки с функцията EXTRA BASS

Sony представи днес нов модел безжични слушалки, които обаче не са наследник на модела Sony WF-1000XM3, а позиционирани в друга, по-достъпна серия. Какви са разликите между премиум модела и новите Sony WF-XB700 - ще ви разкажа по-надолу...

Sony WF-XB700 не предлагат чипа QN1e и нямат активна шумопотискане, но пък са от типа тапи и изолират ушния канал. Освен това имат дизайн с триточков допир в ушната мида, което би трябвало да дава по-стабилна позиция при носене. 

Sony WF-XB700 @ nixanbal.com

По-интересното тук е, че идват с функцията EXTRA BASS на Sony, позната от колонките на компанията. Целта ѝ, разбира се, е да направи звученето по-басово, с по-отчетливи ниски честоти. 

Sony WF-XB700 @ nixanbal.com

Слушалките имат IPx4 защита от пръски вода и пот, животът им е 9 часа + 9 часа при презареждане с кутийката им, а технология за бързо зареждане обещава за 10 минути да им осигури 60 минути време на ползване. 

Sony WF-XB700 @ nixanbal.com

Sony WF-XB700 не могат да се управляват с докосвания, но всяка слушалка има бутон, който може да служи за контрол на музиката, за управление на входящите обаждания и за активиране на гласов асистент. 

Sony WF-XB700 @ nixanbal.com

Моделът ще се предлага в синьо и черно на цена около 250-270 лв., като се очаква у нас през пролетта. Припомням ви, че WF-1000XM3 в момента струват 399 лв. 

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer