НачалоНовиниSony Xperia 10 III се появи в галерия изображения + някои спецификации

Sony Xperia 10 III се появи в галерия изображения + някои спецификации

891
Написана от  nixanbal 21 януари 2021
Sony Xperia 10 III се появи в галерия изображения + някои спецификации

Необявеният смартфон Xperia 10 III на Sony се появи предпремиерно в галерия изображения + някои от очакваните му спецификации. Става въпрос за наследник на миналогодишния модел от среден клас на японците, който идва с доста сходен дизайн, а един от акцентите е новият чипсет с 5G модем. 

Дизайнът на Xperia 10 III изглежда много сходен с този на предшестващия го модел и все така рамката в горната част е по-дебела, за да прибере слушалката и селфи камерата. 

Според източника размерите на устройството са 154.4 x 68.4 x 8.3 мм (9.1 мм при камерата), като дисплеят му е все така 6", а добрата новина е, че са запазени стерео високоговорителите. 

Sony Xperia 10 III

Основната камера е тройна и според слуховете ще залага на 12 МР главен сензор, 8 МР с телеобектив и 8 МР с ултраширок обхват. 

Налице е странично разположен скенер за пръстови отпечатъци, 3.5 мм жак за слушалки и, разбира се, USB C порт за зареждане. 

Sony Xperia 10 III

Очакваме подробностите и официалната премиера в близките 1-2 месеца, което е обичайното време за премиерите на Sony. 

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer