Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSony Xperia J вече се продава в България на цени от 230 лв. с договор към Мтел

Sony Xperia J вече се продава в България на цени от 230 лв. с договор към Мтел

10476
Написана от  nixanbal 29 октомври 2012
Sony Xperia J вече се продава в България на цени от 230 лв. с договор към Мтел

След като съвсем наскоро GLOBUL пусна у нас новия телефон на Джеймс Бонд, Sony Xperia T, днес Мтел обяви, че вече предлага друг от новите модели на японците - Xperia J. Смартфонът е значително по-елементарен като характеристики от Xperia T, но все пак предлага добър баланс между възможности и цена, като може да се купи на цени от 229.90 лв. с договор.

xperia-j-gallery-05-940x529 copy

Sony Xperia J разполага с 4" WVGA дисплей, едноядрен процесор на 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB вградена памет + microSD слот, 5 МР камера с VGA видеозапис и операционната система Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Като цяло доста базови характеристики за днешните смартфони с Android OS, но пък моделът се оформя като добър конкурент на HTC One V.

В комплекта на Xperia J ще влизат три сменяеми панела - черен, бял и розов. 

xperia-j-gallery-04-940x529

Цената от 229.90 лв. е с договор към тарифен план Mtel Surf&Talk XL, чиято месечна такса е 54.90 лв. и освен минути към всички оператори в страната, включва и 2 GB трафик за мобилен интернет. Sony Xperia J може да се вземе и на изплащане за 9.90 лв. месечно за 2-годишен период на лизинг.

 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer