Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSony Xperia S тръгва от утре в магазините на М-Тел за 600-700 лв. с договор

Sony Xperia S тръгва от утре в магазините на М-Тел за 600-700 лв. с договор

3781
Написана от  nixanbal 01 април 2012
Sony Xperia S тръгва от утре в магазините на М-Тел за 600-700 лв. с договор

М-Тел отдавна даваше знак, че ще пусне Xperia S, дори направиха съвместна игра със Sony, в която можеш да спечелиш смартфона. Днес операторът официално обяви, колко ще струва устройството, а също и че ще бъде на пазара от утре, 2 април. Да се надяваме, че не е първоаприлска шега.

Sony Xperia S от М-Тел ще струва 25.90 лв. месечно за 2 години или 599.90 лв. в брой, което е доста добра цена за подобен модел, но имайте предвид, че тя е валидна само с най-скъпия план – Surf&Talk XL. Неговата такса е 54.90 лв. на месец.

Смартфонът ще се предлага и с останалите смартфон тарифи на оператора, но цената ще е по-висока. Със Surf&Talk S, M и L, както и със Surf NoLimit M и L новият флагман на Sony ще се продава за 31.90 лв. на месец или 729.90 лв. в брой.

Ако планирате покупка, може би ще ви е полезно преди това да хвърлите едно око на ревюто на Sony Xperia S, както и на сравнението на камерите с Nokia N8.

Официална премиера на Pixel 3a и Pixel 3a XL - най-достъпните смартфони на Google досега

На стартиралата днес конференция за разработчици Google I/O бяха представени официално смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL. Двата модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer