Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSony Xperia S ще се зарежда по-бързо и ще се чисти по-лесно

Sony Xperia S ще се зарежда по-бързо и ще се чисти по-лесно

2480
Написана от  nixanbal 27 януари 2012
Sony Xperia S ще се зарежда по-бързо и ще се чисти по-лесно

Новият флагман на Sony за 2012 г. ще има специално нанопокритие против замърсявания по корпуса, както и батерия, която ще се зарежда двойно по-бързо. Само 10 минути на зарядното и Xperia S ще ви осигури около час допълнително време на работа, обещава продуктов мениджър на Sony (Ericsson).

За да постигнат двойно по-бързо зареждане на батерията, от Sony са използвали подобрена версия на литиево-полимерната технология. Тя е и една от причините батериите в някои от новите смартфони на компанията да са вградени и да не са достъпни за потребителя.

Относно покритието на новия Sony Xperia S – то ще пази корпуса не само от неприятни отпечатъци, но и ще бъде UV активно. Това на практика означава, че ако омажете смартфона си с шоколад или падне в калта, стига да го оставите за няколко секунди на слънце и след това ще може лесно да избършете мръсотията. Телефонът щял да изглежда като нов, коментира представителят на компанията.

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer