Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSony Xperia S ще се зарежда по-бързо и ще се чисти по-лесно

Sony Xperia S ще се зарежда по-бързо и ще се чисти по-лесно

2602
Написана от  nixanbal 27 януари 2012
Sony Xperia S ще се зарежда по-бързо и ще се чисти по-лесно

Новият флагман на Sony за 2012 г. ще има специално нанопокритие против замърсявания по корпуса, както и батерия, която ще се зарежда двойно по-бързо. Само 10 минути на зарядното и Xperia S ще ви осигури около час допълнително време на работа, обещава продуктов мениджър на Sony (Ericsson).

За да постигнат двойно по-бързо зареждане на батерията, от Sony са използвали подобрена версия на литиево-полимерната технология. Тя е и една от причините батериите в някои от новите смартфони на компанията да са вградени и да не са достъпни за потребителя.

Относно покритието на новия Sony Xperia S – то ще пази корпуса не само от неприятни отпечатъци, но и ще бъде UV активно. Това на практика означава, че ако омажете смартфона си с шоколад или падне в калта, стига да го оставите за няколко секунди на слънце и след това ще може лесно да избършете мръсотията. Телефонът щял да изглежда като нов, коментира представителят на компанията.

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer