НачалоНовиниSony Xperia XZ Premium в разговор с Димитър Малчев на MWC 2017

Sony Xperia XZ Premium в разговор с Димитър Малчев на MWC 2017

3065
Написана от  nixanbal 01 март 2017

Няколко часа след световната премиера на Sony Xperia XZ Premium имах възможността да се срещна на щанда на Sony тук на конгреса с Димитър Малчев от Sony Mobile България, с когото си поговорих за новия премиум флагшип модел, неговата изцяло променена камера и останалите нововъведения. Всичко това в следващото видео...

В разговора г-н Малчев се поинтересувах от акцентите в новата камера на Xperia XZ Premium. Освен новия сензор със собствена оперативна памет, при нея японският производител използва още нова леща и нов BIONZ процесор, който обработва кадрите. 

Screen Shot 2017-03-01 at 5.01.52 PM

Основните две нови неща, които позволява тази RAM към сензора на камерата, е super slow-motion видеозапис при 960 к/с, както и т.нар. функция predictive capture. Последната започва да буферира снимки, когато засече движение пред обектива и щом натиснете спусъка тя ви предлага последните до 4 кадъра. Идеята е, че така можете да изберете най-добрия от тях и не би трябвало вече да има случай, в който сте пропуснали точния момент. 

Screen Shot 2017-03-01 at 5.04.41 PM

В интервюто стана дума още за останалите новости на Xperia XZ Premium - за първи път 4k HDR дисплей и за първи път чипсет Snapdragon 835 в смартфон. 

За тези и още теми - гледайте специалното ни видео...

Макс започва тестове на LTE-Advanced чрез комбиниране на честотен ресурс от 1800 и 2100 MHz

4G операторът Макс обяви, че е започнал тестове на LTE-Advanced. Надграждащата настоящата LTE мрежа на телекома технология ще осигури по-високи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer