НачалоНовиниSony Xperia XZ2 премина тестовете на JerryRigEverything

Sony Xperia XZ2 премина тестовете на JerryRigEverything

3927
Написана от  nixanbal 10 май 2018
Sony Xperia XZ2 премина тестовете на JerryRigEverything

Sony Xperia XZ2 беше подложен на обичайните мъчения от популярния в YouTube канал JerryRigEverything, който показва доколко устойчиви са съвременните смартфони. Оказва се, че новият флагман на японския производител е едно от най-яките устройства и премина тестовете на Джери с висока оценка.

Още по темата

Да, Xperia XZ2 има тежко и сравнително дебело тяло, като вместо досегашния изцяло метален корпус, Sony залага на метална рамка и стъклен гръб с покритие Gorilla Glass 5. Такова има и върху дисплея.

Оказва се, че и всички елементи по страните на апарата са от метал - копчетата, капачето за SIM картата и други, а слушалката е солидно интегрирана и не може да бъде извадена, както при други смартфони. 

Най-висока оценка XZ2 получава от Джери заради коравия си корпус, който не се огъва и с милиметър, а стъклото не се напуква при упражнен натиск. 

Да, дизайнът е въпрос на лични предпочитания, а Sony излизат от рамките с габаритите на флагмана си, но собствениците поне ще знаят, че насреща получават солидна изработка. 

В nixanbal.com вече можете да гледате и детайлното видео ревю на Sony Xperia XZ2 - цък.

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer