НачалоНовиниSony започва с ъпдейта до Android 7.0 Nougat през октомври

Sony започва с ъпдейта до Android 7.0 Nougat през октомври

3533
Написана от  nixanbal 25 септември 2016
Sony започва с ъпдейта до Android 7.0 Nougat през октомври

Още през август Sony обяви, че планира ъпдейт до Android 7.0 Nougat за част от устройствата си, а сега стана ясно кога точно потребителите на посочените модели Xperia могат да очакват актуализацията. Обновленията започват през октомври. 

Информацията идва от пресконференция на Sony в Словакия, където производителят официално е обявил, че първи ъпдейт до Android 7.0 Nougat ще получат моделите Xperia XZ и Xperia X Performance. Това са и позиционираните в най-високия клас устройства Xperia тази година и обновлението за тях ще започне през октомври. 

Смартфоните Xperia X и Xperia X Compact ще бъдат актуализирани до Nougat през ноември, а след тях - някъде през декември - ъпдейтът излиза за серията Xperia Z5, както и за моделите Xperia Z3+ и Xperia Z4 Tablet. 

Позиционираните най-ниско представители на серията Xperia X - Xperia XA и Xperia XA Ultra - ще получат обновление в началото на 2017 г.

Sony-Xperia-Android-Nougat-Roadmap

Това са всички споменати в презентацията в Словакия модели Xperia, а списъкът съвпада и с първоначално обявения. Това означава, че най-вероятно други устройства на Sony няма да получат Android 7.0 Nougat. 

Информацията идва от XperiaBlog.net. 

VIVACOM се подготвя за пускане на 4G мрежата си през май

4G мрежите на Теленор и - съвсем отскоро - на Мтел вече стартираха, така че всички погледи са към VIVACOM.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer