НачалоНовиниСпечели Samsung Galaxy S10 по случай 10 години nixanbal.com!

Спечели Samsung Galaxy S10 по случай 10 години nixanbal.com!

6126
Написана от  nixanbal 15 март 2019
Спечели Samsung Galaxy S10 по случай 10 години nixanbal.com!

Здравейте на всички! Както вероятно сте разбали от активностите в сайта и социалните ми мрежи в последните седмици, на 24 март nixnabal.com става на 10 години! Изключително щастлив съм, че мога да отбележа този специален ден за мен със специална празнична инициатива и също толкова специална награда - чисто нов Samsung Galaxy S10 в цвят Черна призма!

По случай 10-годишния юбилей на nixanbal.com ще съм изключително щастлив, ако ми изпратите видео с вашите поздравления за празника. Видеото може да бъде заснето като селфи клип с телефона и качеството няма никакво значение. Можете да го качите в YouTube, Facebook, Google Drive и просто да ми оставите линк към него под тази статия или под горния клип в моя YouTube канал.

Накрая всички пожелания ще бъдат събрани в общо видео, с което искам да отбележа рождения ден на сайта си. 

Във видеото си можете да ми пожелаете нещо за рождения ден или пък да ми посочите какви статии или какви клипове искате да виждате повече в сайта. Каквото решите!

Крайният срок е 5 април. Тегленето е на случаен принцип на 10 април. Наградата - чисто нов Samsung Galaxy S10 в цвят "Черна призма".

СПЕЧЕЛИ Samsung Galaxy S10 по случай 10 години nixanbal.com

И понеже смартфоните Galaxy S тази година също празнуват 10-годишен юбилей, можете да посочите в коментарите отдолу и кой е моделът от тази серия, който сте запомнили с нещо интересно, иновативно и въобще е останал в съзнанието ви като най-интересният Galaxy S

По повод двата юбилея, този на nixanbal.com и на Galaxy S, през следващите дни в сайта ще ви предложа и няколко интересни материала, посветени на историята на флагман смартфоните на Samsung, а и включващи някои ключови моменти от развитието на моя сайт. 

Успех на всички и ще се радвам да се включите!

VIVACOM е в преговори с Apple за продажбата на iPhone

След като в средата на юли 2019 г. стана ясно, че БТК ЕАД, компанията зад българския телеком VIVACOM, е подала жалба…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer