Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниTaxiMe вече предлага и електронно плащане

TaxiMe вече предлага и електронно плащане

1940
Написана от  nixanbal 16 май 2017
TaxiMe вече предлага и електронно плащане

Ако сте от хората, които (за разлика от мен) често използват такси за придвижване из града, следващата новина вероятно ще бъде полезна. Приложението TaxiMе, през което имате възможност да заявите такси, въвежда възможност за електронно плащане.

За да плащате електронно за таксиметровите услуги, трябва да въведете еднократно данните на банковата си карта в приложението TaxiMе. Създателите му обещават висока сигурност и защита на информацията чрез системата на ePay.

Новата екстра се въвежда съвместно с Visa и ако регистрирате своята Visa карта до края на септември 2017 г., ще получите 10 лв. бонус, които можете да използвате за следващи пътувания. Само че не наведнъж, а на 5 порции по 2 лв. 

В края на пътуването трябва да потвърдите плащането, като има опции за бакшиш, който е фиксиран - 30 ст., 60 ст. или 1 лв. - трябва да изберете една от тях.

Ползвате ли такси и разчитате ли на приложение, за да го заявите?

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer