Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТази година отново може да видим само един iPhone с OLED дисплей, твърди DigiTimes

Тази година отново може да видим само един iPhone с OLED дисплей, твърди DigiTimes

1361
Написана от  nixanbal 26 януари 2018
Тази година отново може да видим само един iPhone с OLED дисплей, твърди DigiTimes

Анализатор от DigiTimes твърди, че през 2018 г. отново ще видим само един модел iPhone с OLED дисплей и той ще има 6.5-инчов диагонал. Това е в противоречие с очакванията на Минг-Чи Куо от KGI Securities, според чиито доклади тази година се задават два модела с OLED панел. 

Източникът твърди, че Apple ще представи 5.8" и 6.1" iPhone с LCD екран, както и 6.5-инчов модел с OLED дисплей. Това би съвпаднало с премиерите от миналата година, когато също видяхме два смартфона с LCD и един с OLED панел от Apple. 

Би било странно Apple да изостави 5.8-инчовия OLED модел след само едно издание (iPhone X), а и анализаторът от KGI Securities има далеч по-стабилно досие по отношение слухове около компанията, така че настоящата информация остава под голяма въпросителна. 

Иначе от DigiTimes споделиха прогнози и за второто поколение на iPhone SE, което отдавна очакваме да се появи. Тук слуховете съвпадат с досегашните - смартфонът ще има безжично зареждане и няма да включва разпознаващ силата на натиска дисплей (3D Touch), а премиерата му се задава през май или юни. 

Официална премиера на LG V40 ThinQ - предлага тройна основна камера за всяка ситуация

LG представи днес новия си топмодел V40 ThinQ, който е първият телефон на компанията с тройна основна камера, а освен…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer