Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТази година отново може да видим само един iPhone с OLED дисплей, твърди DigiTimes

Тази година отново може да видим само един iPhone с OLED дисплей, твърди DigiTimes

1191
Написана от  nixanbal 26 януари 2018
Тази година отново може да видим само един iPhone с OLED дисплей, твърди DigiTimes

Анализатор от DigiTimes твърди, че през 2018 г. отново ще видим само един модел iPhone с OLED дисплей и той ще има 6.5-инчов диагонал. Това е в противоречие с очакванията на Минг-Чи Куо от KGI Securities, според чиито доклади тази година се задават два модела с OLED панел. 

Източникът твърди, че Apple ще представи 5.8" и 6.1" iPhone с LCD екран, както и 6.5-инчов модел с OLED дисплей. Това би съвпаднало с премиерите от миналата година, когато също видяхме два смартфона с LCD и един с OLED панел от Apple. 

Би било странно Apple да изостави 5.8-инчовия OLED модел след само едно издание (iPhone X), а и анализаторът от KGI Securities има далеч по-стабилно досие по отношение слухове около компанията, така че настоящата информация остава под голяма въпросителна. 

Иначе от DigiTimes споделиха прогнози и за второто поколение на iPhone SE, което отдавна очакваме да се появи. Тук слуховете съвпадат с досегашните - смартфонът ще има безжично зареждане и няма да включва разпознаващ силата на натиска дисплей (3D Touch), а премиерата му се задава през май или юни. 

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer