НачалоTECHDRIVE

TECHDRIVE: Huawei Mate Xs и бъдещето без Google

2467
Написана от nixanbal 10 март 2020

В новия епизод на TECHDRIVE, видеопоредицата, която реализираме съвместно с Теленор, мой специален гост е Георги Колев, който е търговски директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. Поводът да го поканя беше наскоро обявеният втори смартфон със сгъваем дисплей на компанията, Mate Xs, който има супер амбициозна цена от 2500 евро, но ще се продава и в България. С Георги Колев обаче исках да си поговоря по много други теми, включително ситуацията с войната между САЩ и Китай и как тя се отразява на Huawei. Най-вече - как компанията вижда бъдещето си без услугите на Google в нейните смартфони. 

TECHDRIVE: За 5G тестовете на Теленор и кога да очакваме технологията в България

4894
Написана от nixanbal 16 октомври 2019

Здравейте с новия епизод на рубриката TECHDRIVE, в която този път мой специален гост е Мила Кушева, маркетинг директор в Теленор. С нея си поговорихме за продължаващите вече 3 месеца тестове на 5G, за това какви са препятствията технологията да стартира в комерсиална мрежа у нас и кога изобщо е реалистично да очакваме това да се случи. 

TECHDRIVE: Представяне на Samsung Galaxy Note 10 и Note 10+

5133
Написана от nixanbal 13 август 2019

Здравейте с новия епизод на проекта TECHDRIVE, който реализираме съвместно с Теленор! Това е видео поредицата, в която ми гостуват представители на технологичния и телеком бранша в България, за да говорим на разбираем език за най-важните новини и и да представим ексклузивно най-новите устройства. Първият специален гост за TECHDRIVE 2019 е Мирена Русева от Samsung, с която се повозихме в новия VW Touareg, за да ми разкаже детайли за току-що обявените Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+!

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer