НачалоНовиниTECHDRIVE #1: Михаил Дюзев в Opel Adam Rocks

TECHDRIVE #1: Михаил Дюзев в Opel Adam Rocks

9040
Написана от  nixanbal 21 април 2015
TECHDRIVE #1: Михаил Дюзев в Opel Adam Rocks

Щастлив съм да ви приветствам в чисто новата видеопоредица на nixanbal.com - #TECHDRIVE! В проекта, който реализираме съвместно с Opel, ще ви срещам с интересни личности от технологичния и телеком бранша в България, а мястото за импровизираните ни интервюта ще бъдат автомобилите Opel, с които всеки месец ще кръстосваме улиците на София.

Нови технологии, продуктови премиери, тенденции и новини от телеком бранша у нас - това ще са част от темите, които ще обсъждаме с моите гости.

Основната идея е разговорът да бъде по-малко формален и повече фън, така че тези десетина минути да са всеки път приятна спирка в мрежата за вас.

OPEL Adam Rocks

И докато в следващите епизоди можете да очаквате представители на водещите телекоми в България и местните клонове на големите технологични компании, за пилотния брой реших, че може да има само един възможен гост.

Мишо Дюзев - водещ на Дарик Кафе, сутрешният блок на Дарик радио. 

OPEL Adam Rocks

Ако следите блога от известно време, знаете за "Първо по Дарик" и срещите ни с Мишо всяка сряда в радиоефира. Е, този път обърнахме ролите - гостът е той, а аз задавах въпросите... и питах за посоката. 

OPEL Adam Rocks

Разбира се, няма как да игнорираме и машината на четири колела, с която се оказа, че не можеш да минеш инкогнито из града в неделя следобяд. В първия епизод на #TECHDRIVE карахме чисто новия Opel Adam Rocks, а какво се случи в него - вижте във видеото...  

Новият Moto G5S Plus предлага двойна камера в ценовия клас до 300 евро

Motorola обяви днес два нови смартфона, които нарича Moto G5S и Moto G5S Plus. Те са "специални версии" на показаните…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer