Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниTECHDRIVE #10: Надя Данабашева и българската игра Ragewar в Opel Astra

TECHDRIVE #10: Надя Данабашева и българската игра Ragewar в Opel Astra

5206
Написана от  nixanbal 27 септември 2016
TECHDRIVE #10: Надя Данабашева и българската игра Ragewar в Opel Astra

Здравейте с епизод 10 на TECHDRIVE! Това издание на съвместната ни видеопоредица с Opel е по-специално, защото имаме няколко случващи се за първи път неща. За първи път на мястото до мен сяда жена, за първи път говорим за гейминг и за първи път става въпрос за изцяло български продукт! 10-килограмовия меч на задната седалка ще оставя без коментар. 

Надежда Данабашева е Chief Gaming Officer или "луковата глава, която управлява цялото това нещо", както тя шеговито се изразява за позицията си в гейм студиото Fury. Това е изцяло българска компания, която току-що пусна на пазара една изцяло българска игра. 

Ragewar е мултиплатформена стратегия, която може да се играе на почти всяко устройство, което има връзка с интернет, "без на водомера" (пак по Надежда). Има я като приложение или за браузър.

Играя Ragewar още от първата си среща с хората от Fury Studio, а вие знаете, че обичайно аз не залитам по игрите. Идеята да направим този разговор с Надя беше, за да покажем пред света един качествен български продукт, който е конкурентен на най-големите международни разработки и съм сигурен, че ще ви бъде интересно! 

Ragewar е безплатна за изтегляне. Има възможност за поръчки в играта и създателите й със сигурност ще са много щастливи и благодарни, ако вие решите да правите такива, но това не е задължително. Т.е. можете да сте абсолютно конкурентни и без изобщо някога да плащате в играта.  

А ако сте решили да проверите дали Ragewar може да зариби и вас - регистрирайте се в играта от този линк, с който ще получите 300 диаманта бонус. Това е най-ценният ресурс в играта, който иначе се предлага за закупуване и който помага да развивате града си по-бързо и да усетите пълното удоволствие от геймплея на Ragewar.

За Opel Astra

Новата Opel Astra е едно от най-актуалните предложения на компанията на пазара, като за първи път е сцена на разговора ни в настоящия епизод на TECHDRIVE, но всъщност я взимам за кръгче вече няколко пъти.

Opel ASTRA

В отделно видео всъщност вече ви запознах с една от най-интересните лично за мен екстри на автомобила - поддръжката на Apple CarPlay и Android Auto. Това е възможността за връзка между смартфона и колата, с която ключови екстри от телефона се прехвърлят върху големия тъчскрийн на Astra-та. Тук са навигацията, музиката, гласовият асистент и телефонната функция, разбира се.  

Opel ASTRA

Иначе новата Astra идва с IntelliLux LED матрични светлини, отваряне и стартиране без ключ, асистент за паркиране с камера за задно виждане, системата Opel Eye, която включва асистент за пътни знаци, индикатор за спазване на дистанцията с предния автомобил, предупреждение от сблъсък и други. 

Opel ASTRA

Повече за новата Astra - цък

Ако имате предложения за гост в рубриката ни с Opel - споделете в коментарите отдолу, както и за какво искате да си поговорим с него. 

TECHDRIVE досега:

Мони Монев от Samsung в Opel Insignia

Светослав Драгиев от Sony в Opel Insignia

Георги Колев от Huawei в Opel Adam Rocks

Владислав Иванов от Lenovo в Opel Insignia

Николай Нанков от HTC в Opel Corsa

Димитър Малчев от Sony в Opel Cascada

Атанас Райков от Viber в Opel Mokka

Красимир Дацов от LG в Opel Adam Rocks

Михаил Дюзев от Дарик радио в Opel Adam Rocks

Sony Xperia XZ2 Premium е първият смартфон с двойна основна камера на японците

След като в Барселона подсказа за него, днес Sony официално обяви първия си смартфон с двойна основна камера. Xperia XZ2…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer