Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниTECHDRIVE #13: Георги Колев от Huawei за новите модели P10, P10 Plus и P10 Lite

TECHDRIVE #13: Георги Колев от Huawei за новите модели P10, P10 Plus и P10 Lite

3452
Написана от  nixanbal 09 май 2017
TECHDRIVE #13: Георги Колев от Huawei за новите модели P10, P10 Plus и P10 Lite

Здравейте с първия пролетен брой на TECHDRIVE! В епизод 13 на съвместната ни рубрика с Opel за първи път се завръща мой предишен гост - това е Георги Колев, заместник-директор терминални устройства в Huawei. С него се повозихме в пролетнозеления Opel Adam, за да си поговорим в детайли за новите модели P10, P10 Plus и P10 Lite. 

В разговора ни на колела стана дума за основните разлики между Huawei P10 (ревю на Huawei P10) и Huawei P10 Plus. Вторият е по-голям, с по-голяма батерия, по-висока резолюция на дисплея и може би най-важното - по-добра камера. 

По-достъпният Huawei P10 Lite също се появи в кадър, за да видим новия му стъклен дизайн, който е заменил пластмасата от предшественика му. 

С Георги Колев си поговорихме още за амбиците на Huawei по адрес на серията P10, има ли планове компанията да навлиза в нови продуктови категории и къде може да се лови риба, когато сезонът не е открит. 

 

TECHDRIVE #13: Георги Колев, Huawei

 

За Opel Adam

Opel Adam @ TECHDRIVE by nixanbal

Adam е един от най-компактните представители на портфолиото автомобили на Opel, но въпреки това успя да събере госта ми, който сам посочи, че е един от най-високите в бранша. 

Opel Adam @ TECHDRIVE by nixanbal

Конкретният модел, който шофирах, беше с по-скромен пакет оборудване, но акцентът при него беше външният вид. И точно затова исках да поканя г-н Колев в зеления Adam - за да направим препратката към зеления Huawei P10, който беше огромен акцент в презентацията по представянето му в Барселона. 

Opel Adam @ TECHDRIVE by nixanbal

И докато при повечето телефони не можеш да персонализираш отделни елементи от дизайна, при този автомобил основният цвят, покривът, таблото, вратите и дори стелките в краката ви са в духа на цветовото оформление и шарките, които сте избрали - в случая звезди.

Да, дизайнът и моделът като цяло са насочени основно към дамската аудитория и коментарите във Facebook потвърдиха това още с първата качена снимка на Adam. По-мъжкият, но все така младежки модел, е любимият ми Adam Rocks - цък

Излишно е да казвам, че колата беше автоматик, нали? 

Opel Adam @ TECHDRIVE by nixanbal

Още за Opel Adam вижте тук

А всички епизоди на TECHDRIVE досега гледайте тук >>

HTC U11+ предлага 6" дисплей с тънки рамки, солидна батерия и Android 8.0 Oreo

HTC представи днес очакваната подобрена и уголемена версия на флагмана си U11. Новият HTC U11+ предлага по-вълнуващ дисплей с тънки…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer