НачалоНовиниTECHDRIVE #14: Марко Савкович и HTC U11 в Opel Mokka X

TECHDRIVE #14: Марко Савкович и HTC U11 в Opel Mokka X

3097
Написана от  nixanbal 19 юни 2017
TECHDRIVE #14: Марко Савкович и HTC U11 в Opel Mokka X

Здравейте с брой 14 на видеопоредицата TECHDRIVE, която реализираме съвместно с Opel. Този път мой специален гост беше Марко Савкович, директор продуктов маркетинг на HTC за Централна и Източна Европа, с когото се повозихме с Mokka X в най-големия дъжд из София. Марко ми разказа подробности около новия флагман HTC U11, стана дума и за виртуалната реалност, а какво още - гледайте във видеото отдолу...

TECHDRIVE #14: Марко Савкович и HTC U11 

В TECHDRIVE #14 ще чуете подробности около камерата, звука и дизайна на HTC U11, които са сериозно променени спрямо HTC 10. 

Марко ми разказа още какво представлява Edge Sense и за приложението, което скоро ще се появи, за да позволи допълнителни настройки на тази функция. Става въпрос за възможността да стиснете телефона, за да активирате приложение или команда. 

Какво се случва на фронта на виртуалната реалност, където HTC са сред лидерите със своята система Vive, ще бъдат ли запазени другите серии смартфони освен U и защо е изчезнал 3.5мм жак за слушалки - гледайте в новия TECHDRIVE!

 

За Opel Mokka X

TECHDRIVE @ nixanbal

Mokka X става сцена на нашите интервюта в TECHDRIVE за втори път и вече съм ви разказвал някои подробности около нея.

Става въпрос за онзи карамеленооранжев SUV на Opel, с който през зимата успях да оцелея в големия сняг, а сега имах възможност да тествам и при силен дъжд. Е, автоматичното активиране на чистачките работи отлично, но се надявам при следващата ни среща най-после да покарам Mokka X на сух път, а и извън града.

TECHDRIVE @ nixanbal

В тази връзка събирам предложения за следващия гост в TECHDRIVE - ако има устройство, тема или компания, за които би ви било интересно да научите подробности от първо лице - споделете в коментарите.

TECHDRIVE @ nixanbal

Mokka X, която шофирах, беше 4х4, с 1.4 Turbo ecoFLEX и 152 конски сили, така че - завидно пъргава, а и с любимата на Валя (6-степенна) автоматична скоростна кутия със Start/Stop система. 

В малкото време, в което не ни валя дъжд по време на снимки, беше отворен и люкът отгоре, който пропускаше повече светлина - нещо полезно за целите на TECHDRIVE.

TECHDRIVE @ nixanbal

И, разбира се, между седалките разполагахме с два къпхолдъра за удобно поставяне на две големи чаши капучино, както подобава на автомобил с такова име. 

Повече за Mokka X и ценовите листи вижте в сайта на Opel, а всички епизоди на TECHDRIVE са тук.

OnePlus 7T предлага тройна камера, 90Hz дисплей и Android 10

OnePlus представи току-що новия си топмодел OnePlus 7T, който вече предлага тройна основна камера, има 90 Hz опреснителна честота на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer