НачалоНовиниTECHDRIVE #4: Димитър Малчев от Sony Mobile в Opel Cascada

TECHDRIVE #4: Димитър Малчев от Sony Mobile в Opel Cascada

8722
Написана от  nixanbal 29 септември 2015
TECHDRIVE #4: Димитър Малчев от Sony Mobile в Opel Cascada

Здравейте с четвърти епизод на видеопоредицата ни с Opel - #TECHDRIVE! Този път специален мой гост е Димитър Малчев, търговски и маркетинг мениджър за България на Sony Mobile, който се съгласи да отдели два часа от работния си ден и да се качи в кабриолета Cascada, за да разкаже за всичко, случващо се около компанията напоследък, както и за току-що представените на IFA 2015 смартфони от серията Xperia Z5.

Видеото от срещата ми с г-н Малчев излиза тъкмо в седмицата, в която на пазара в България се появява първият модел в новото трио - Xperia Z5 Compact.

Кога ще пристигнат у нас останалите представители на серията, какви са ключовите им характеристики, все още ли са водоустойчиви и кой е телефонът на Джеймс Бонд в задаващия се филм Спектър - гледайте в интервюто отдолу!

TECHDRIVE #4

Димитър Малчев от Sony Mobile 

 

За Opel Cascada

ОК, досега номер едно в личната ми класация на автомобилите от TECHDRIVE беше Adam Rocks - най-вече заради ексцентричните си форми и цветове, но след този епизод има малко разместване. Cascada е първият кабриолет, на който се качвам и предвид навъртените над 600 километра за 3-4 дни - явно не ми се е и слизало.

Opel-Cascada-TECHDRIVE

Покривът се сваля за отрицателно време (17 секунди), като това може да се случи и в движение, но със скорост до 50 км/ч. Опитах и при по-висока - звуков сигнал и известие на таблото напомнят, че трябва да намалиш. 

Opel-Cascada---TECHDRIVE

Няколко човека се притесниха, че ще си развалят прическата при свален покрив, но тъкмо затова над задните седалки се поставя ветробранът, който предпазва от завихряне на въздуха. Когато го махнете, можете да качите любопитните си приятели.

Opel-Cascada-TECHDRIVE

Устройство за подаване на колата, адаптивни светлини, инфо-развлекателна система с навигация, подпомагаща паркирането и движението назад камера, 6-спетенна автоматична предавателна кутия и 170 коня са част от акцентите в Cascada.

Нишов автомобил, в чиято ниша обаче с удоволствие установих, че попадам, и ви препоръчвам да поискате за тест драйв при първа възможност и задължително - слънчево време.

ВИДЕО: Новата Opel Insignia и какво представлява услугата OnStar

В края на лятото имах възможността да взема новата Insignia на Opel за уикенд, като през това време успях не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer