НачалоНовиниTECHDRIVE #7: Георги Колев от Huawei в Opel Adam Rocks

TECHDRIVE #7: Георги Колев от Huawei в Opel Adam Rocks

6291
Написана от  nixanbal 19 април 2016
TECHDRIVE #7: Георги Колев от Huawei в Opel Adam Rocks

Здравейте с епизод 7 на видеопоредицата TECHDRIVE! В моя любим Opel Adam Rocks този път специален гост е Георги Колев, мениджър продажби в Huawei България, който се повози с мен, за да разкаже в детайли за двойната камера Leica на Huawei P9 и да сподели още детайли около компанията. Не пропуснах, разбира се, да го попитам кога ще доведе тяхното ново рекламно лице Скарлет Йохансон в България. 

Huawei P9 дебютира на световна премиера на 6-и април в Лондон, където за първи път видяхме двете му основни камери, създадени съвместно с Leica. За тях Георги Колев говори като система, която постига по-добри резултати именно благодарение на допълнителния черно-бял сензор.

Първи резултати с камерафона ви показах в материала със снимки от Лондон, а скоро ще има и още фототестове. 

Как точно се случва магията с монохромния сензор на P9, как ще се позиционира ценово апаратът спрямо конкуренцията, какви са позициите на Huawei в България и колебае ли се Скарлет дали да пристигне у нас - вижте във видеото отдолу. Приятно гледане!

 

За автомобила...

За Opel Adam Rocks - мястото на нашия разговор в този епизод, вече съм ви разказвал неведнъж. Това е личният ми фаворит от гаража на Opel, особено що се отнася до пътуване из града. И вероятно сте разбрали това, имайки предвид, че взимам колата вече за... четвърти път?

TECHDRIVE с OPEL ADAM ROCKS - NIXANBAL

Автомобилът е супер компактен, но леко вдигнат, има мек сгъваем покрив, 17-цолови алуминиеви джанти и 115 конски сили под капака. 

TECHDRIVE с OPEL ADAM ROCKS - NIXANBAL

Цветът и формите му са суператрактивни и по проучвания с Мишо Дюзев още в първия епизод на TECHDRIVE - над 90% от минувачите се заглеждат по него. 

TECHDRIVE с OPEL ADAM ROCKS - NIXANBAL

Така че - Adam Rocks! и карайте внимателно!

 

TECHDRIVE досега:

Владислав Иванов от Lenovo в Opel Insignia

Николай Нанков от HTC в Opel Corsa

Димитър Малчев от Sony в Opel Cascada

Атанас Райков от Viber в Opel Mokka

Красимир Дацов от LG в Opel Adam Rocks

Михаил Дюзев от Дарик радио в Opel Adam Rocks

Впечатляващият Apple Park отваря врати за първите служители през април

Новият кампус на Apple, който многократно сме виждали от погледа на прехвърчащи над него дронове, вече си има официално име…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer