Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниTECHDRIVE #8: Светослав Драгиев от Sony в Opel Insignia

TECHDRIVE #8: Светослав Драгиев от Sony в Opel Insignia

5480
Написана от  nixanbal 04 май 2016
TECHDRIVE #8: Светослав Драгиев от Sony в Opel Insignia

Здравейте! Време е за TECHDRIVE! В новия епизод от видеопоредицата ни с Opel специален мой гост в бялата Insignia е Светослав Драгиев - груп маркетинг мениджър за потребителска електроника на Sony за регион Балкани. Със Светльо пътувахме до Рила и имахме достатъчно време да си поговорим за всички актуални продукти на компанията. A и да ги покажем! Багажникът на автомобила е голям, но едва успя да събере всичката техника. 

Акцент в нашето супер забавно пътешествие бяха екшън камерите на Sony, като в епизода ще видите части, заснети тъкмо с две такива устройства - AS50 и топмодела X1000. 

 DSC8680

Нататък продължихме разговора с фотоапаратите RX100 IV, който снима супер слоумоушън видео с до 960 к/с, новия α6300 със супербърз автофокус, както и с един от най-атрактивните модели за мен изобщо - α7R II, подкрепен от огромен телеобектив. 

 DSC8744

Кадрите в този материал са направени тъкмо с α7R II, а тук можете да видите пример за слоумоушън клип с компактния RX100 IV. 

 DSC8733-001

Преди Светльо да сподели какви са плановете на Sony за 2016 г. и на какви продукти и нови продуктови категории ще обърнат внимание японците, успяхме да послушаме музика и от новите им преносими високоговорители, но за качествата на звука можете да се уверите само на живо.

 DSC8715

Пожелавам ви приятно гледане и се надявам разговорът ни да ви бъде интересен. На нас, видно е, ни беше изключително приятно да пропилеем една от предишните неработни съботи. 

Карайте внимателно!

За Opel Insignia

За сцената на нашето интервю - снежнобялата Opel Insignia, вече съм ви разказвал в предишен епизод, така че тук само ще ви споделя кои са най-често използваните от мен нейни екстри при това пътешествие.

Opel Insignia - TECHDRIVE - nixanbal

Снимахме в горещ ден, така че охлаждането на седалките беше най-ценната функция, веднага след климатика. Инфотеймънт системата с включена навигация и Bluetooth връзка за стрийминг от Spotify, задната камера, която вече ми липсва при паркиране, огромният багажник, който събра няколко раници техника за над 10 000 лева и удобният подлакътник.

Някои от тези са съвсем простички, но пък ценни при по-продължителни пътувания удобства.

 DSC8759

А следващия път... Следващия път моделът Opel ще бъде различен, а акцентът - върху сензорния екран и комуникацията със смартфона. Очаквайте скоро! 

TECHDRIVE досега:

Георги Колев от Huawei в Opel Adam Rocks

Владислав Иванов от Lenovo в Opel Insignia

Николай Нанков от HTC в Opel Corsa

Димитър Малчев от Sony в Opel Cascada

Атанас Райков от Viber в Opel Mokka

Красимир Дацов от LG в Opel Adam Rocks

Михаил Дюзев от Дарик радио в Opel Adam Rocks

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer