НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 008: Huawei Mate 40 Pro

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 008: Huawei Mate 40 Pro

3157
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 8 на предаването за технологии на nixanbal ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ! Този път темата на броя беше представянето на Mate 40 Pro на Huawei, като мой специален гост за коментар беше Миглена Кирякова от Huawei България. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Във видеото ще видите нашия разговор, който обаче далеч не е фокусиран само върху Mate 40 Pro, а също така засяга новите смарт слушалки с говорители в рамките Huawei X Gentle Monster Eyewear II, разработени съвместно с корейския бранд Gentle Monster.

Huawei

Освен това си поговорихме за новите приложения, част от HMS, както и какво се задава пред компанията, ако отношенията с Google не бъдат възстановени. 

Миглена Кирякова, Huawei България

В ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 008 ще ви споделя още подробности за това кога се очакват у нас новите по-достъпни модели OnePlus Nord N10 5G и Nord N100, както и кой ще ги продава в България. 

Представям ви накратко и Galaxy S20 FE, който скоро ще има детайлно ревю в nixanbal.com.

Надявам се всичко това да бъде интересно за вас, а освен това можете да последвате този линк https://www.instagram.com/p/CG-L3GajVns/, ако искате да участвате за спечелването на 1 от 3 броя компактни безжични слушалки Honor True Wireless Stereo Earbuds!

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer