НачалоНовиниТеленор България отново сменя главния си изпълнителен директор

Теленор България отново сменя главния си изпълнителен директор

2413
Написана от  nixanbal 08 май 2017
Теленор България отново сменя главния си изпълнителен директор

Теленор България обяви, че след 10 месеца отново сменя главния си изпълнителен директор. Постът на Майкъл Фоли ще бъде временно поет от настоящия търговски директор на компанията Саша Филипович, а Фоли отива да ръководи оператор в Бангладеш. 

Саша Филипович ще заема временно поста на главен изпълнителен директор на Теленор България от 20 май. Това ще продължи, докато не бъде избран нов постоянен шеф на компанията. Няма срок и информация кога трябва да приключи този процес. 

Успоредно Филипович ще продължи да отговаря и за досегашните си задължения на главен търговски директор. Той е част от екипа на Теленор у нас от 2013 г.

Майкъл Фоли, който заемаше длъжността на главен изпълнителен директор едва от август 2016 г. досега, ще бъде прехвърлен в Бангладеш, където ще оглави тамошния клон на телеком групата - оператора Grameenphone. Grameenphone е най-големият доставчик в страната по приходи, покритие и брой клиенти (над 59 милиона). 

Huawei P10 - Full HD видеозапис с новия флагман

Huawei P10 дебютира преди дни на изложението MWC 2017 в Барселона и по традиция след пресконференцията си производителят раздаде демо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer