НачалоНовиниТеленор отново предлага връщане на сумата за направена покупка от Google Play (ако досега не сте се възползвали)

Теленор отново предлага връщане на сумата за направена покупка от Google Play (ако досега не сте се възползвали)

1551
Написана от  nixanbal 09 февруари 2017
Теленор отново предлага връщане на сумата за направена покупка от Google Play (ако досега не сте се възползвали)

Теленор обяви, че през февруари ще проведе за втори път акцията за връщане на сумата за закупено Android приложение чрез услугата "Плати с Теленор". Телекомът ще възстанови сума до 10 лв. за едно приложение, но само ако досега не сте извършвали покупка чрез този метод. 

Кампанията ще се проведе между 10-ти февруари до 31-ви март и ще важи само за първото приложение (или друг тип съдържание) от Google Play, което закупите чрез услугата "Плати с Теленор". 

Имайте предвид, че ако закупите две или повече приложения, дори да са на обща стойност до 10 лв., ще бъде възстановена само сумата за първото. 

Предложението е валидно за всички клиенти на Теленор, които използват устройства с операционна система Android, и които досега не са закупували съдържание чрез услугата „Плати с Теленор“.

Предложението важи за абонати със сключени договори и регистрирани предплатени карти преди 10-ти февруари. 

Теленор обяви също, че при първото провеждане на тази акция (1-ви декември 2016 г. до 15-ти януари 2017 г.) са възстановили сумите за 15 000 извършени покупки. 

HTC U11+ предлага 6" дисплей с тънки рамки, солидна батерия и Android 8.0 Oreo

HTC представи днес очакваната подобрена и уголемена версия на флагмана си U11. Новият HTC U11+ предлага по-вълнуващ дисплей с тънки…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer