nixanbal banner shapes 1020x120

НачалоНовиниТеленор предлага безплатно ползване на HBO Go до края на май

Теленор предлага безплатно ползване на HBO Go до края на май

5870
Написана от  nixanbal 18 април 2016
Теленор предлага безплатно ползване на HBO Go до края на май

Теленор обяви, че пуска HBO Go безплатно за всички частни абонати до края на май. Услугата ще може да се активира като допълнителен пакет към абонаментния план, а месечната й такса ще започне да се начислява след 1-ви юни 2016 г. Освен ако не решите да я деактивирате. 

HBO Go може да се деактивира по всяко време, без неустойки

Пакетът HBO Go влиза в някои от абонаментните планове за синия телеком, но за останалите клиенти той може да се активира като пакет срещу такса от 7.99 лв. на месец. 

Желаещите да тестват услугата за онлайн видеосъдържание на HBO сега могат да го направят без заплащане.

След изтичане на гратисния период (до 31-ви май), абонатите ще започнат да плащат стандартната месечна такса върху тарифния си план или ще имат възможност да деактивират услугата. Теленор обещава да извести клиентите си с SMS за изтичане на промо периода. 

Като стимул да активирате пакета операторът ще организира томбола за 10 смартфона Galaxy A5 (2016), които ще бъдат раздадени сред възползвалите се от по-горното предложение за HBO Go.

Snapdragon 845 в детайли - какво ни очаква от новите премиум смартфони през 2018 г.

Qualcomm окончателно повдигна завесата над новия си премиум чипсет Snapdragon 845 и вече имаме всичките му спецификации. Новата мобилна платформа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer