Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТеленор предлага един безплатен месец при нов абонамент за пакета Добави HBO Go

Теленор предлага един безплатен месец при нов абонамент за пакета Добави HBO Go

865
Написана от  nixanbal 04 декември 2017
Теленор предлага един безплатен месец при нов абонамент за пакета Добави HBO Go

Само преди няколко дни HBO обяви, че услугата им за стрийминг на видео съдържание HBO Go вече е достъпна и самостоятелно, а от декември Теленор я предлага безплатно за един месец. Офертата обаче важи само за нови абонати на пакета Добави HBO Go. 

Ако сте клиент на абонаментен тарифен план от Теленор, можете да активирате пакет Добави HBO Go и да не заплащате такса за първия месец. След това дължите по 6.99 лв. за услугата и цената се прибавя към месечната ви сметка към оператора. 

Можете да се възползвате от предложението, ако в тарифния ви план по начало няма включен пакет HBO Go и ако досега не сте имали абонамент за такъв. 

Цената на пакета за клиенти на Теленор всъщност е по-добра от самостоятелната за услугата, достъпна в сайта на HBO Go срещу 9.99 лв. на месец. 

add-hbo-go

След първия безплатен месец можете да продължите да ползвате пакета или да го спрете по всяко време, като няма неустойки, защото абонаментът е безсрочен. Ден преди края на бонус месеца ще получите SMS известие. 

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer