Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТеленор предлага решение за умен дом от D-Link

Теленор предлага решение за умен дом от D-Link

2077
Написана от  nixanbal 05 октомври 2017
Теленор предлага решение за умен дом от D-Link

Теленор обяви, че започва да предлага mydlink HOME на D-Link - смарт-решение, което прави възможно управлението и наблюдението на дома от разстояние чрез приложение на смартфона. Цената на пакета е 249.99 лв. с договор за мобилен интернет, а ето и какво е влючено...

С комплекта mydlink Smart Home HD Starter Kit потребителите могат да автоматизират част от функциите на своя дом и да ги управляват от разстояние през приложение на мобилния си телефон.

smart-home-security-hd-st-w

В пакета влиза камера за наблюдение, сензор за движение, смарт-контакт за домашни електроуреди и рутер за мобилен интернет.

С по-горното оборудване потребителите могат да включват и изключват осветлението и отоплението по предварително зададен график или след засичане на движение, както и да включват или изключват от разстояние различни домакински електроуреди, да наблюдават дома си и да записват на видео случващото се в него.

Операторът предлага и втори пакет с името mydlink Home Security HD Starter Kit, с който потребителите разполагат с непрекъснато видео-наблюдение на дома си, с възможност за видеозапис, незабавно уведомяване в случай на нежелано проникване и мощна алармена сирена с възможност за персонализация на звука. Комплектът включва HD видеокамера, сензор за движение, сирена и рутер за мобилен интернет.

Цената е 249.99 лв. в брой с договор за абонаментен план Интернет+ 16.99 за период от 2 години. Още инфо - цък.

Електромобили под наем излязоха по улиците на София

От днес в София стартира услуга, която ще помага в придвижването из града. Става въпрос за Spark - услуга за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer