Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТеленор пуска планове за хора със слухови и зрителни увреждания

Теленор пуска планове за хора със слухови и зрителни увреждания

1241
Написана от  nixanbal 07 декември 2017
Теленор пуска планове за хора със слухови и зрителни увреждания

Теленор обяви, че вече предлага тарифни планове за мобилни услуги, специално създадени за хора със зрителни и слухови увреждания. И двата плана са с месечна такса от 11.99 лв. 

При плана за хора със слухови увреждания има повече включен трафик за мобилен интернет. Клиентите ще разполагат с 5000 МВ трафик на максимална скорост, както и със 150 минути. 

Планът за хора със зрителни увреждания пък дава преимущество на разговорите и предлага 2000 минути, към които има и 2000 МВ трафик. 

И двата плата предлагат безплатно издаване на хартиена фактура, а при втория има и 1000 допълнителни минути за разговори с отдел "Грижа за клиента". 

Теленор

Плановете с цена 11.99 лв. на месец са валидни за клиенти с установена степен на трайна неработоспособност за слухови или зрителни увреждания 50 или повече процента.

За хора с трайни увреждания Теленор предлага 20% отстъпка на всеки стандартен абонаментен план за мобилни или фиксирани услуги (без плановете за хора със слухови или зрителни увреждания).

Наскоро Теленор прие в екипа си и трима нови служители по програмата за заетост на хора с увреждания Оpen Mind.

Sony Xperia XZ2 Premium е първият смартфон с двойна основна камера на японците

След като в Барселона подсказа за него, днес Sony официално обяви първия си смартфон с двойна основна камера. Xperia XZ2…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer