Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТеленор пуска програма за ъпгрейд на смартфона, без доизплащане на текущ лизинг

Теленор пуска програма за ъпгрейд на смартфона, без доизплащане на текущ лизинг

4827
Написана от  nixanbal 31 октомври 2017
Теленор пуска програма за ъпгрейд на смартфона, без доизплащане на текущ лизинг

Теленор днес обяви, че от 1 ноември стартира услугата Upgrade, която ще предложи на клиентите нов начин за по-бърза смяна на смартфона с нов модел. При Upgrade абонатът може да върне изплащан в момента смартфон след първите 12 месеца от 24-месечен лизингов период и да вземе нов модел от актуалното портфолио на оператора, без да допизлаща старото устройство. За да имате такава опция обаче, трябва да заплащате допълнителна такса към лизинга. 

Условието да се възползвате от Upgrade e при взимането на смартфон за 24-месечно изплащане да започнете да плащате допълнително по 6.99 лв. на месец. Така още след първите 12 месеца ще имате опция да вземете нов модел, връщайки стария и прекратявайки плащанията за него. Т.е. няма да доизплащате оставащите 12 такси от лизинга, а ще започнете да плащате за новия апарат. 

Идеята на Теленор е да направи нещата по-лесни за хората, които искат да сменят смартфона си по-често - т.е. всяка година, а не на две години, за колкото обикновено се взимат на изплащате устройствата. 

Услугата стартира от утре, 1 ноември. 

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer