НачалоНовиниТеленор пуска услуга за застраховки на смартфони

Теленор пуска услуга за застраховки на смартфони

1477
Написана от  nixanbal 28 март 2019
Теленор пуска услуга за застраховки на смартфони

На пресконференция днес Теленор обяви, че започва да предлага нова услуга за клиентите си - застраховки на смартфони. Смартфон протект ще предлага защита при случайна повреда/счупване или при кражба. 

Услугата се предлага на клиенти на Теленор, които могат да я активират, сключвайки застрахователна полица след закупуване на мобилно устройство към тарифния си план. Пакетите са два, като разликата между тях е, че единият включва защита при случайна или злоумишлена повреда, а вторият добавя и защита при кражба. 

Кражбата ще трябва да бъде доказана с документ от полицията. 

Таксата за тази услуга зависи от цената на устройството, като варира между 2 и 20 лв. на месец. В случай на одобрена от застрахователя щета, клиентът ще заплаща и сума за самоучастие, която достига 250 лв. В рамките на 12 месеца може да има до два инцидента.

Застрахователната полица може да бъде сключена в момента на покупка на устройството и е безсрочна - т.е. може да бъде прекратена без неустойки по всяко време.

Услугата Смартфон протект се предлага съвместно с Chubb European Group SE, а Теленор я предлага в качеството си на застрахователeн агент на компанията. Смартфон протект ще бъде достъпна за клиентите от утре, 29 март, когато в сайта на оператора ще има и детайли за цените.

OnePlus 7T предлага тройна камера, 90Hz дисплей и Android 10

OnePlus представи току-що новия си топмодел OnePlus 7T, който вече предлага тройна основна камера, има 90 Hz опреснителна честота на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer