Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниТеленор също пуска по-добри условия за роуминг в страните от Западни Балкани

Теленор също пуска по-добри условия за роуминг в страните от Западни Балкани

3940
Написана от  nixanbal 05 юни 2018
Теленор също пуска по-добри условия за роуминг в страните от Западни Балкани

Преди няколко дни VIVACOM пусна пакет с по-добри условия при роуминг в държавите от Западните Балкани, а днес и Теленор обяви, че ще предлага по-изгодни цени за пътуващите в тези страни. Пакетът Roam&Surf Europe включва трафик за ползване както в Западни Балкани, така и в зона Европа, която включва Турция. 

Roam&Surf Europe се активира към мобилния план и може да бъде с валидност 1 ден или 7 дни. Първият пакет е с цена 2.99 лв. и включва 100 МВ трафик. Вторият пакет е с цена 18.99 лв. и съдържа 700 МВ. 

От Теленор припомнят, че зона Европа, в която е валиден пакетът Roam&Surf Europe, включва всички страни от ЕС и Европейското икономическо пространство (ЕИП) и още Албания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна Гора, Косово, Македония, Турция, Андора, Армения, Беларус, о-в Джърси, Молдова, Монако, Сан Марино, Фарьорски острови и Украйна. 

Разбира се, не бива да активирате такъв пакет, ако пътувате в ЕС, където важат други условия. 

Операторът ще уведомява с SMS потребителите на допълнителните пакети Roam&Surf Europe при достигане на 80% от включения трафик, както и при пълното изчерпване на пакета.

OnePlus 6 идва с подобрения в камерата, в конфигурацията и с нов дизайн, но без безжично зареждане

Китайският бранд OnePlus представи новия си флагман OnePlus 6, който предлага важни подобрения в конфигурацията и залага на още по-висока…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer